skip to Main Content

Donderdag 5 april 2018, 19:30u – 22:00u

In het kader van RIEducatie was er voor het eerst een verrassende lecture in het RIE theater: Zo leer je alles 3 keer sneller! naar het Engelstalige boek ‘How to learn anything 3 times faster’, verzorgd door de auteur Florian Rooz.

De lecture werd gegeven door de auteur van het boek: Florian Rooz. In de prachtige setting van het nieuwe RIE theater heeft Florian aan de ong. 30 aanwezigen stap voor stap uitgelegd hoe hij zijn methodiek, die hij ook wel Extreem leren’ noemt, bedacht, hoe deze werkt en hoe mensen het zelf kunnen toepassen.

Er komen een heleboel prachtige verhalen over zeer bijzondere mensen langs in zijn relaas. Bijvoorbeeld over Laura Dekker en hoe zij op 14 jarige leeftijd haar solo reis rond de wereld begon. Florian legt uit hoe het toch kan dat sommige mensen al op super jonge leeftijd dingen voor elkaar krijgen, die de meeste volwassenen zelfs niet zouden aandurven.

Florian Rooz is in Nederland nog niet zo bekend, maar hij is al 8 jaar lang één van de grootste on-line muziekleraren ter wereld (met meer dan 350.000 leerlingen).

Daarnaast is hij een veelzijdig ondernemer in de Nederlandse cultuursector. Hij interviewde o.a. allerlei nieuwe bekendheden als: Teus Nobel, Chistian Scott, Celine Cairo en Lorren Rettich jaren voordat ze echt doorbraken. Laura Dekker (het zeilmeisje) schreef over zijn boek “Wat heerlijk om te zien dat er meer mensen zijn die net zo denken als ik”.

Kortom een geslaagde lecture!

Contact met de auteur? talks@learn3timesfaster.com  of 06 407 85 739

Of bezoek de website: www.learn3timesfaster.com

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top