skip to Main Content

Ellen ten Damme

Multitalent Ellen ten Damme was de – voorlopig –  laatste artiest die een geweldig optreden gaf in het RIE theater. Zo zong, speelde piano gitaar en viool, deed een duet met een merel,  had Arie Ekster als gast en deed op het kleine podium van het theater ook nog acrobatische toeren…

Welke andere artiest had zo’n voorstelling kunnen geven? En de aanbevelingsbrief aan de gemeente Woerden was het mooiste cadeau dat een artiest aan Marcel en Dave kon geven…

Michael Prins

Dat Michael Prins de titel Beste Songwriter van Nederland 2013 volledig terecht heeft verdiend, is op deze avond volkomen duidelijk geworden. Een schitterende mix van allerlei soorten songs passeerde in een heerlijk gemoedelijk tempo de revu, gelardeerd met verhaaltjes en interactie met het publiek.

Niet alleen een top muzikant, maar ook nog een entertainer. En zo zag het er uit:


 

 

Hans Dulfer Jazzband

Op 2 februari 2016 in het RIE theater het optreden van de Hans Dulfer Jazzband met Hans Dulfer op Sax, Jerome Hol guitar, Eric Barkman bass en Cyril Directie drums.

Wederom een stijf uitverkochte voorstelling, Zoals we van Hans Dulfer gewend zijn speelde hij van alles en nog  wat, van oud tot nieuw, van eigen nummers tot covers, maar altijd even swingend en muzikaal. Voor alle leden van de band waren er vele mogelijkheden voor vette solo’s, waarbij vooral Cyril (de best drummer van Nederland?!) excelleerde.

In de  pauze wer er druk gesigneerd voor zowel jonge dames en keurige heren die het door Nathalie Lans geschreven boek over de carriere  van Hans Dulfer kochten.

Na de pauze ging een deel van de stoelen aan de kant en werd er vooral door de dames geswingd dat de stukken er af vlogen!

Onderstaande grotendeels zwart-wit fotoreportage (zoals het hoort bij Jazz muzikanten…) geeft een mooie indruk van de sfeer én de muzikaliteit spat ook van de foto’s af, zelfs zonder geluid!
 
 

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top