skip to Main Content

Dinsdag 9 Januari 2018, aanvang  20:00u:

Singer-songwriter Tim Knol had de eer om als eerste in het vernieuwde en officiële RIE Theater op te treden. Zoals gebruikelijk opende Marcel de avond met de nodige dankwoorden aan allen die voor het nieuwe theater hebben gezorgd, zoals de sponsoren en diverse vrijwilligers. Marcel’s  zakelijke wederhelft Dave stond – ook zoals gebruikelijk – in een donker hoekje de zaak te bekijken, maar ik wist toch een herkenbare foto van hem te maken. DJ Jaap vd Voorn jr. draaide vooraf en tijdens de pauze lekkere muziek vanaf origineel vinyl uit vaders platenkast!

Het daarna volgende optreden van Tim Knol was in een woord geweldig. Veel eigen composities, maar ook de nodige covers werden door hem met veel passie vertolkt, tot groot genoegen van het aanwezige publiek. Toen Marcel hem na afloop een paar Woerdense sokken cadeau deed, bood Tim spontaan aan om vaker te komen spelen. Hij voegde ook meteen de daad bij het woord door 3 toegiften te doen.

Tot slot nog even de statiefoto van Tim bij het portret van Marcel’s moeder en ook woerdens talent Sophie de Bruin ging nog even met haar idool op de foto. Tim pakte zijn spullen en het eerste concert in het RIE Theater was helaas helemaal echt afgelopen…

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top