skip to Main Content
Let’s Be Gypsies

Let’s Be Gypsies

26/02/2019 20:00 - 22:00

Di 26 feb 2019, 20:00u:

Denk Peaky Blinders, ruik sigarenrook en sterke drank, een louche nachtclub sfeer. Gure gypsy’s gehuld in strakke pakken. Let’s Be Gypsies komt deze zomer in XL formaat! MTM hornsection voegt zich bij het collectief, en zij zijn niet de enige. Lindy Hop dansers en een Burlesque act strelen het oog in de aankomende spetterende show! Een instant Hot Club-gevoel, dat is wat Let’s be Gypsies weet te geven! Django Reinhardt, Stephane Grapelli, het Rosenberg Trio, de onmiskenbare ‘La Pompe’, ze spelen de parels uit de Gypsy Jazz en laten horen dat deze inventieve muziekstijl onsterfelijk is. Waar Django Reinhardt de grenzen van de bestaande gypsy jazz verkende en verreikte, zorgt ook Let’s Be gypsies voor unieke arrangementen. Door de toevoeging van zang van zowel Erik Koning (viool) en Roy de Rijke (solo gitaar) blazen zij een frisse wind door de Gypsy Jazz heen terwijl ze je meenemen op reis, door de eeuwenoude familiegeschiedenissen in.

In 2017 brachten zij een CD uit die live is opgenomen in Theater Walhalla te Rotterdam, Tour UK (2017), Tour Frankrijk 2018. In 2018 brachten zij een videoclip in uit van het nummer ‘After You’ve Gone’ en deelden zij het podium met Mozes Rosenberg.

Dit wordt weer een heel bijzondere avond in het RIE theater en kom je in kleding in jaren ’30 stijl, krijg je bij de ticket-checkin een gratis consumptie aangeboden! (*)

(*) Over de beoordeling wordt niet gediscussieerd, de mening van incheckers is bepalend!

Meer Let’s Be Gypsies op Youtube: Klik HIER

Ticket Type Price Cart
Let's Be Gypsies 15,00

In winkelmand

Back To Top