skip to Main Content
Slider-RIE Steely Fan-190130-27

Steely Fan

Dinsdag 29 jan 2019 20:00u:

De New Yorkse band Steely Dan beleefde eind jaren-70 de grootste populariteit met nummers als Rikki Don’t Lose That Number, Do It Again en Reelin’ In the Years. De harmonieën en jazzy, poppy soulgrooves zijn sinds die tijd alleen maar geraffineerder geworden. Je kunt zeggen dat Steely Dan het huidige muzieklandschap flink heeft beïnvloed.

Steely Fan geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ‘the real thing’ te zijn.  Grote hits van de albums Aja, The Royal Scam, en Gaucho kwamen voorbij, maar ook recenter werk van bijvoorbeeld Two against nature was te horen. Plezier met het repertoire stond voorop en de band nam het publiek mee voor een ‘True Steely Dan Experience’.

De speciale opstelling en de aandacht van de technici voor de belichting zorgde voor een prachtige ervaring in het RIE theater. De fromatie was te groot om voor het portret van Rie te poseren, dus deze keer maar een gewone groepsfoto…

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top