skip to Main Content
RIE theater Steam Power-180424-356

Dinsdag 24 april 2018, aanvang 20:00u

Steam Power is een nieuwe akoestische bluegrass/pop formatie met  topmusici uit onze akoestische muziek scene. Dit zijn Joost van Es  (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo), Laurens Joënsen  (zang, gitaar) en muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas).

Het optreden in het RIE theater boeide de bezoekers van de eerste tot de laatste noot. Vier topmusici die met heel veel plezier hun vak beoefenen, n.l. echte muziek maken.

Vanaf de groepshug voor aanvang van het concert tot aan de gezellige onderonsjes met het publiek bij het signeren van hun nieuwste album bleek dat deze vier-persoons formatie zich door de muzikale wereld beweegt als waren zij één…

Tijdens de avond waren er ook 2 stagiaires aanwezig van de HU en zij schreven een leuk artikel over de avond, dat je  HIER kunt lezen. Ook maakten ze een mini-docu van  de band én het optreden en die kun je onderaan de pagina bekijken!

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top