skip to Main Content

Stel je even voor…
Op een luie zondagmiddag daal je de trap af van het nieuwe RIE theater. Bij de deur kijk je al je ogen uit; zoiets heb je zeker weten nog niet eerder gezien.

Je loopt wat rond en kiest een plek. Er klinkt muziek; je zingt en doet lekker mee. Dan verschijnt de Stadsomroeper die je oren doet klapperen, je luistert daarna ademloos naar een goed verhaal van een verteller, schimmenspeler of acteur, je klokt en snaait wat weg in de pauze, zingt, maakt zelf muziek en luistert daarna verder.

Wie weet kom je binnenkort zelf meedoen met een van de leuke vlogopdrachten. Of sta je met een eigen act als voorprogramma op de planken. Misschien wil je een vondst van de straat, het strand of uit het park laten zien bij Juttersgeluk. Of haal je dat vreemde apparaat van zolder bij je opa voor het raRIEteitenkabinet.

Het kan állemaal bij het RIE theater!

Vanaf 7 oktober op zondagmiddagen in even weken (7 en 21 okt, 4 en 18 nov, 2, 16 en 30 dec en zo verder in 2019…).

Doelgroep:  Kinderen van 6-11 jaar
Aanvang: 15:00u  tot ongeveer 16:15u
Zaal open: 14:40u
E-ticket voor een zitplaats: €5,- inclusief limonade en lekkers!
Ouders/begeleiders: Gratis toegang

E-ticket(s) bestelen? Klik HIER!

Voor actuele informatie volg op Facebook,  klik HIER!

‘RIE theater Kindermatinees’ is een initiatief dat wordt ondersteund door Cultuur Platform Woerden en de Gemeente Woerden.

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top