skip to Main Content

Update week 34

OOPS: Door een technisch probleempje (echt waar een enkele ; op een verkeerde plek) is de vorige mailing deels  mislukt…
Voordeel met deze tweede versie is, dat er al weer meer nieuwe voorstellingen zijn! 

Het einde van de vakantie komt alweer in zicht en het RIE theater bereid zich voor op de tweede helft van het seizoen 2019!

Er is achter de schermen door onze webbouwer Hans Pieters van HaPe media hard gewerkt aan een nieuw e-ticketsysteem en een nieuwe agenda presentatie. In het nieuwe systeem worden de e-tickets direct in de e-mail verzonden en is het niet meer nodig om  ze te downloaden of af te drukken. Ook is er besloten om voorlopig te stoppen met het afdrukken van posters en over te gaan op electronische presentaties, o.a. via beeldschermen in de etalages van het theater in de Fransesteeg.

Inmiddels zijn de eerste nieuwe voorstellingen bekend:

RIE theater Online Bingo Show - Tryout


Vrijdag 03-04-2020,  aanvang 20:00u
Livestream start om 19:30u

RIE theater gaat Online met De Bingo Show:  Online tryout door DJ Super & Marcel Fokker. Bestel nu je GRATIS Bingokaarten!


Let’s be Gypsies ft Mozes Rosenberg


Dinsdag 14-04-2020,  aanvang 20:00u
Deur open 19:30u

Let’s be Gypsies, u kent ze wel: Die jongens in die scherp gesneden pakken, gevaarlijke ogende viool- , bas- en gitaarkoffers. Barstensvol swingende gypsy jazz...


The Beatles (On The Rocks)


Dinsdag 19-05-2020,  aanvang 20:00u
Deur open 19:30u

The Beatles komen naar het RIE theater! Muzikanten van Stones Sessions, Miss Montreal en Bob Dylan's Thunderboys doen een eenmalige tour in het kader van de Zwarte Cross Undercoversessies...

LET OP: Dit is een STA-concert!


ROBIN - CD presentatie. Nederlands


Donderdag 21-05-2020,  aanvang 20:00u
Deur open 19:30u

Robin van Beek (Lopik 1972) brengt na 35 jaar actief op een podium te hebben gestaan een Nederlandse CD uit met diepe teksten. Zijn leven als zanger, vocal coach van de grote sterren, ondernemer, vader en vriend.


Salutogenese | Oorzaken van gezondheid


Donderdag 28-05-2020,
aanvang 09:45u, einde rond 17:00u.
Deur open 9:30u

In de geneeskunde krijgen onderwerpen als voeding, beweging, bioritme en stress steeds meer aandacht. Deze leefstijlfactoren blijken veel meer invloed te hebben op onze gezondheid dan eerder gedacht. Wat kunnen we met deze kennis?


Bestel snel je e-tickets online en bekijk meteen alle andere voorstellingen in onze Agenda

Graag tot ziens in het kleinste theater van Woerden!

Met de hartelijke groeten van

Marcel, Dave en alle medewerkers.

 

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top