skip to Main Content

Update week 34

OOPS: Door een technisch probleempje (echt waar een enkele ; op een verkeerde plek) is de vorige mailing deels  mislukt…
Voordeel met deze tweede versie is, dat er al weer meer nieuwe voorstellingen zijn! 

Het einde van de vakantie komt alweer in zicht en het RIE theater bereid zich voor op de tweede helft van het seizoen 2019!

Er is achter de schermen door onze webbouwer Hans Pieters van HaPe media hard gewerkt aan een nieuw e-ticketsysteem en een nieuwe agenda presentatie. In het nieuwe systeem worden de e-tickets direct in de e-mail verzonden en is het niet meer nodig om  ze te downloaden of af te drukken. Ook is er besloten om voorlopig te stoppen met het afdrukken van posters en over te gaan op electronische presentaties, o.a. via beeldschermen in de etalages van het theater in de Fransesteeg.

Inmiddels zijn de eerste nieuwe voorstellingen bekend:

Doneren


Als je het RIE theater wilt steunen, dan kan dat bijvoorbeeld met een donatie. Op deze pagina kun je een of meer keer €5,- aan ons doneren. En dat geld kunnen we goed gebruiken, want het RIE theater is een van de weinige cultuur instellingen in Woerden die NIET wordt gesubsidieerd!

 


Bestel snel je e-tickets online en bekijk meteen alle andere voorstellingen in onze Agenda

Graag tot ziens in het kleinste theater van Woerden!

Met de hartelijke groeten van

Marcel, Dave en alle medewerkers.

 

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top