skip to Main Content

Koningsdag Royal PUB Quiz en Bingoshow #3

 

Het zat ff flink tegen bij de vorige bingo, maar ondanks dat kijken we terug op een hele gezellige bingoavond. De volgende keren gaan we streamen via Facebook Live. Onze techneuten hebben er ook voor gezorgd dat we snel kunnen omschakelen tussen Facebook Live en Youtube mocht er een probleem zijn.

NIEUW: De RIE@home Royal PUB quiz op Koningsdag!

Geen rommelmarkt, geen gezellig terrasje maar wel de Royal PUB quiz! A.s. maandagmiddag van 16:00 – 17:30u een gezellige PUB Quiz. Schrijf in als team (max. 4 personen) of individueel. Speel samen met je vrienden of laat je verrassen in een door ons samengesteld team. Een leuke manier om andere mensen te leren kennen!
Alle info en inschrijven? Klik HIER!

Bingoavond nr. 3

 

Ook de kaartverkoop voor de BINGO op vrijdag 1 mei 2020 is zojuist begonnen! Het prijzenpakket en optredende artiest worden de komende tijd bekend gemaakt op Facebook, dus hou dat in de gaten! De vorige keer was de Bingo al bijna uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent en bestel HIER snel je Bingokaarten!

Vanwege de verlenging van de corona maatregelen zijn we druk bezig om meer mogelijkheden voor online evenementen te bedenken.
Heb jij ideeën?  Laat het ons ff weten!

Blijf gezond!

Het RIE@home team.

 

 

 

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top