skip to Main Content

Afscheid

Lieve allemaal,

Corona is een rare tijd (geweest). Heel veel dingen stonden stil en er was veel tijd voor reflectie. Wij (Marcel en Cindy) zijn in deze periode tot de conclusie gekomen dat we nog meer willen uit ons leven dan er al is. Daarom hopen we (als ons huis snel verkoopt) per 1 september met hond Commer en een camper met nog onbekende bestemmingen en als plan ‘beslist geen plan!’ de zon tegemoet te rijden.

Dit heeft op allerlei vlakken gevolgen en natuurlijk ook voor het Rietheater. Na uitgebreid overleg met Dave en Marcha hebben we besloten om het theater niet meer op te starten. We hebben het altijd gezien als het kindje als gevolg van de chemie tussen Dave en Marcel en willen het liever als mooie periode achter ons laten dan om er nieuwe energie in te stoppen om het (eventueel gehinderd door regelgeving) weer op te starten. Wij kijken terug op een droom die is uitgekomen en zelfs die weer overtroffen heeft, maar het is ook mooi geweest.

Wij willen iedereen die aan deze mooie herinnneringen heeft meegewerkt zeer hartelijk danken. Zonder onze vrijwilligers (De Allerbeste!), alle artiesten (voor altijd in onze harten) en onze donateurs en sponsoren (Jullie zijn lief!) en natuurlijk jullie! (ons trouwe publiek) zouden we dit alllemaal niet hebben kunnen meemaken.

Dank, Dank, Grote DANK!!

Liefs!

Marcel & Cindy
Dave & Marcha.

RIEtheater

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top