skip to Main Content
Slider-RIE theater-MissClementine&Wyatt-180925-011

Miss Clementine & Wyatt Easterling

Dinsdag 25 september, 20:00u

De avond werd bij ontstentenis Marcel gepresenteerd door Henk en dat deed hij met verve. Miss Clementine is een zeer talentvolle singer-songwriter die onlangs haar eigen album heeft opgenomen in de USA.  Zij was al bekend bij het RIE theater publiek vanwege haar gastoptreden bij de Italiaanse avond met Alberto Napolitano in maart 2018.

Zij bracht prachtige soms ook breekbare songs van eigen hand en was een betoverende podiumverschijning. Het optreden deed ze samen met Wyatt Easterling, de eerste buitenlandse artiest van dit seizoen. Wyatt heeft de plaat van Clementine geproduceerd en is een zeer succesvolle producer in Nashville met diverse platina platen op zijn naam en ook hij speelde ook liedjes van zijn laatste album. Onvervalste Folk/Americana/Country.

Aan het einde van het concert werden natuurlijk weer de traditionele Woerden sokken uitgereikt aan beide artiesten, maar omdat Clementine de standaard editie in zwart al eerder had ontvangen, kreeg ze nu de speciale zilveren editie. En dat ze er blij mee was, kun je zien op de laatste foto’s…

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top