skip to Main Content

Huisregels RIE theater per 1-1-2018:

Kom op tijd
De deur gaat een half uur voor aanvang open en de voorstelling start exact op de op de e-Ticket vermeldde aanvangstijd. Houdt u hier a.u.b. rekening mee (houdt u a.u.b. ook rekening met de parkeerdrukte).

Mobiele telefoon
Zorg er voor dat uw mobiele telefoon de voorstelling niet stoort, zet deze uit of op stil!

Toiletbezoek (BELANGRIJK!!)

Dringend verzoek om niets in de toiletten te deponeren, anders dan de kleine en de grote boodschap en toilet papier. Alle andere materialen kan ons pompsysteem absoluut NIET tegen met onmiddelijke verstopping tot gevolg

Opnames maken
Zonder voorafgaande toestemming is het niet toegestaan om te fotograferen en video- of geluidsopnames te maken. 

Roken
In het RIE theater is roken niet toegestaan en dat geldt ook voor de e-sigaret. Wanneer u weer naar binnen gaat, gelieve de gebruikte rookwaar niet op straat achter te laten maar in de daarvoor bedoelde bakjes.

Consumpties
Zelf meegebrachte consumpties mogen niet genuttigd worden.

Aansprakelijkheid
De directie is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw eigendommen. Het RIE theater heeft een onbewaakte garderobe, het gebruik hiervan is op eigen risico.

Toegangskaarten
Voor alle voorstellingen geldt dat elke bezoeker in de zaal in het bezit moet zijn van een geldig entreebewijs in de vorm van een RIE theater e-Ticket. Uw e-Ticket wordt bij binnenkomst gescand vanaf papier of vanaf een telefoonscherm.

Omgeving
Het RIE theater bevindt zich in het centrum van Woerden. We houden graag rekening met onze omgeving en bewoners. Als bezoeker wordt u verzocht met respect voor de omgeving om te gaan bij binnenkomst en verlaten van het RIE theater. Wanneer u tijdens de voorstelling naar buiten gaat, gelieve de geluidwerende deuren goed te sluiten. Het is ook niet toegestaan glaswerk / drankjes mee naar buiten te nemen.
Eventuele aanwijzingen van onze medewerkers dienen opgevolgd te worden.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Humeur
Gasten van het RIE theater dienen een opgeruimd en vrolijk humeur met mee te brengen. Bezoekers met een slecht en negatief humeur kan de toegang worden ontzegd.

Algemene voorwaarden
In het RIE theater zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg‐ en Concertgebouw Directies (VSCD) van toepassing. Deze zijn in te zien door HIER te klikken.

Toegankelijkheid
Het RIE theater is een zaal in een souterrain. De toegang is alleen mogelijk via een trap en er zijn geen voorzieningen voor mindervaliden of personen met mobiliteits-hulpmiddelen.

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top