skip to Main Content

Dit formulier is uitsluitend bedoeld voor externe partijen die een voorstelling organiseren in het RIE theater.

Met ingang van september 2019 hebben we de presentatie van voorstellingen op onze website gewijzigd. De te plaatsen informatie moet aan de volgende specificaties voldoen:

  • Voor de presentatie in de agenda op de website: Een liggende (landschap) afbeelding van exact 1620 x 1080 pixels (B x H, 3:2) als JPG, JPEG of PNG bestand. Geen witte randen en bij voorkeur geen gebruik van 100% rood. Geen vermeldingen datum, tijd of toegangsprijs en het liefst ook geen andere teksten, dus bij voorkeur een foto van de artiest of een beeldmerk. Op de website wordt aan de bovenzijde een titel geprojecteerd, 100px hoog en 30px van de bovenrand, idem aan de onderzijde de volldige datum, ook 100 px hoog en ook 30 px van de onderzijde.
    LET OP: Wanneer de aangeleverde afbeelding NIET aan deze specificaties voldoet kunnen er – in overleg –  extra kosten in rekening worden gebracht!
  • Naam van de voorstelling in max. 39 tekens.
  • Korte pakkende agendaboodschap met een lengte van min. 150 en max. 230 tekens.
  • Beschrijving / uitleg: max. 8000 tekens. In die beschrijving mogen extra afbeeldingen en/of links  worden geplaatst. Geef aan waar de foto moet komen door de naam van de ge-uploade foto in de tekst te plaatsen tussen [ ]. Links mogen voluit geschreven (voorbeeld http://www.rietheater.nl ) in de tekst worden opgenomen.

Bij een succesvolle aanmelding ontvangt je een kopie op het opgegeven mailadres.

De informatie dient te worden aangeleverd via onderstaand formulier.

RIE theater

Fransesteeg 6
3441 CW WOERDEN

Marcel Fokker
Dave Kortekaas

Meld je aan voor de RIE theater Nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over nieuwe optredens, e-Ticket verkoop en meer!

Back To Top